Nyheder og servicemeddelelser

Glædelig jul

23. december 2018

GLÆDELIG JUL

Alle medlemmer af VALHAL Grundejerforening og andre besøgende her på siden, ønskes glædelig jul, samt et lykkebringende nytår.


NB! Husk opmærksomhed på nabohusene her i juledagene.

Freiasvej 3

5. december 2018

HUS TIL SALG I VALHAL

Freiasvej 3 er netop sat til salg hos Danbolig.

Så kender I til nogle der ønsker at købe hus i vores område, så kan I henvise til dette LINK eller åbenthus den 16. december 2018

Vi ønsker held og lykke med hussalget.

3. december 2018

PAUSE I BESKÆRINGSARBEJDET

Den første 1/4 af skovstykket mellem Gammelsøvej, Granvej og Gammelsøparken er færdigbeskåret. Det var faktisk en del af en afgangs-opgave for en af kommunens skov-elever.

Men selvom lyden fra motorsave og traktor er stoppet, betyder det ikke at arbejdet i skoven er helt færdigt.

"Vi kommer jævnligt tilbage og fælder, beskærer og tynder ud, i hele stykket" lyder det fra kommunens ansvarlige på området.

Arbejdet med skovstykket kommer til at fortsætte frem til foråret og består af flere ting.

Der skal fældes hele træer, der skal tages toppen af nogle af de højeste og så skal der tyndes ud i grene og ungtræer. Det meste af det der beskæres og fældes, får lov at at ligge tilbage i skovbunden, enkelte stammer, uden krone, får ligeledes lov til at blive stående, de bliver gennemhullet og skal skabe hjem for diverse smådyr/kryb. Som I måske har bemærket, så er der også opsat en del majse-fuglekasser og også en enkelt uglekasse.

En af de sidste opgaver der bliver med stykket, er en kraftig beskæring af de træer, der er vokset ind over Thorsvej, så vi kan forhåbentlig se frem til færre løse blade de kommende år.

Læ-bæltet mellem VALHAL og søerne kan også se frem til lidt udtynding, det er dog et arbejde der ikke lige p.t. er sat i kalenderen, men det er på to-do listen. Der er også lavet et nyt forsøg på at etablere et lille skovstykke mellem de 2 søer, udformet som et hjerte.

Vejarbejde på Thorsvej

23. november 2018

"HULLER" I VEJEN

Kommunens asfaltfirma er igang med at rette op på Granvej og sidevejene. Det nye asfaltlag der blev lagt ud for nogle måneder siden, har mange ujævnheder, der giver store vandpytter efter regnvejr. Det er alle du ujævnheder der nu fræses væk og så skal der i næste uge udlægges nyt slidlag. Så kør forsigtigt.

Hvor skal affaldet puttes i?

22. november 2018

HVAD MED PIZZABAKKEN?

Med de nye affaldsspande følger en masse spørgsmål.

Mange af dem kan du finde svar på, på Kommunens hjemmeside

Har du et konkret spørgsmål om f.eks. hvilket rum du kan smide blomster, shampooflasker, kaffegrums m.m. ud i, så kan du indtaste ordet og få besked med det samme på siden   AFFALDS ABC


22. november 2018

SKRALDESPANDEN ER IKKE TOM

Med en dags forsinkelse, for de fleste i vores område, skulle alle nu gerne have modtaget de nye skraldespande fra kommunen.

Inden I tager dem i brug, skal I lige være obs på, at der i spanden til restaffald, ligger en folder, der forklarer lidt om sorteringen. Der ligger også en lille grøn køkkenspand, der er tænkt til madaffaldsindsamling på/ved køkkenbordet, samt 200 poser til formålet.

21. november 2018

UDTYNDING

I disse dage arbejder kommunens folk i skovstykket mellem Granvej og Gammelsøvej.

Der fældes og beskæres en stor del træer

Ifølge kommunens folk i "skoven", er det også planen, at der skal sættes 10-12 fuglekasser op efterfølgende.

12. november 2018

AFFALDSSORTERING

Om kort tid modtager vi vores nye affaldsspande. Vi skal bl.a. sortere madaffald for sig selv.

AffaldPlus har lavet en hjemmeside og en video, der fortæller, hvad der sker med dette affald. Læs/se mere på deres hjemmeside.

5. november 2018

OPDATERING IGANG

En del af VALHAL's sider, her på hjemmesiden, er under opdatering, så det er p.t. ikke alle sider der kan kommes ind på.

Opdateringerne foregår i uge 45, og siderne kommer løbende tilbage.

2. november 2018

INDBRUD FRA BIL

Der har i løbet af natten, ml. den 1. til 2. november 2018, været indbrud i aflåst bil, på Lokesvej. Der er stjålet en taske.

Hvis nogle har observeret noget mistænkeligt, så kontakt 1-1-4.

Indbrudet er også omtalt på foreningens facebook-gruppe og der er udsendt SMS til nabovejene fra vores SMS-service.

23. oktober 2018

FØRST NYE SKRALDESPANDE I NOVEMBER

Vi skal vente ca. 1 måned endnu, før vi får ombyttet vores skraldespande.

Ombytningen i vores område sker nemlig først i ugerne 46/47.

Tirsdag den 20. november bliver, efter nuværende plan, dagen hvor skraldemanden lader den gamle skraldespand stå ved vejen, efter tømning, hvorefter der kommer en anden bil der indsamler den gamle og stiller den nye.

10. oktober 2018

TIRSDAG & ONSDAG I FREMTIDEN

Når vi inden for kort tid modtager vores nye skraldespande, ændres der også lidt på tømningsdagene.

Fremover får vi stadig afhentet "rest og mad-affald" om tirsdagen (u-lige uger) Imens "aviser og glas" flytter afhentningsdag fra fredag til onsdag (hver 4. uge, dagen efter afhentning af den anden beholder)

Efter planen, modtager vi vore nye beholdere, efter tirsdag den 22. oktober 2018.

27. september 2018 (arkivfoto)

FORTOVSOPRETNING PÅ STANDBY

Bestyrelsen har valgt at sætte fortovsopretningen (5 års planen) på standby. Efter vi har fået konkrete tilbud på opgaven, har det vist sig at blive væsenligt dyrere end først udmeldt, budgettet i 5 års planen holder derfor ikke længere.

Der tænkes derudover i alternative løsninger, løsninger og udgifter der vil kræve generalforsamlingens godkendelse. Arbejdet er derfor sat på standby. Fortovenes fremtid skal drøftes på næste  generalforsamling.

Det udmeldte/planlagte fortovsarbejde på Baldersvej, Nornevænget og Lokesvej er derfor udsat.

27. september 2018

FORSØGES UDBEDRET, ENDNU EN GANG

Vi har stadig 3 steder, hvor der står vand på de nyasfalterede veje, efter regnvejr.

Det er 2 steder på Odinsvej og en enkelt vandpyt på Thorsvej.

Foreningens vejudvalg havde i går et møde med Munck Asfalt, der i de kommende dage vil forsøge at udjævne lidt på asfalten, så vandet kan løbe frit til vejristen, de berørte steder.

Lykkes det ikke, er alternativet at fræse lidt langs kantstenen og ilægge nyt asfalt. Vi håber at lidt opvarmning og ekstra tromlen, vil løse vandproblemet.

21. september 2018

INGEN NOTIFIKATIONER ?

Vi har konstateret at de seneste opslag på vores fælles Facebookside, ikke længere når ud til alle medlemmer af gruppen. Den sidste måned er diverse opslag således kun set af 6-12 medlemmer, imod de 50-52,  der så nye opslag, før sommerferien.

Dette skyldes sikkert Facebook og deres konstante ændringer i deres såkaldte algoritmer.

De tilgodeser i højere og højere grad de private samtaler og debatter og frasorterer dermed grupper og sider i brugernes feed.

Facebook er og bliver ikke vores primære informationskilde, men det er et rigtig fint supplement, så I opfordres hermed til at tjekke, at i har sat X i altid at modtage notifikationer fra facebookgruppen.

Link til vores lukkede gruppe HER

19. september 2018

GRATIS "EKSTRA" SKRALDESPAND

I forbindelse med den nye affaldsordning, der træder i kraft i næste måned, tilbyder kommunen, at vi kan beholde vores grønne papir-container.

Den kan evt. bruges til haveaffald eller andet, den vil dog ikke længere blive tømt.

Hvis I ønsker at beholde beholderen, så skal kommunen have besked inden den 28. september 2018. Klik på billedet eller dette LINK

12. september 2018

NYE SKRALDESPANDE PÅ VEJ

1. oktober 2018 træder den nye affaldsordning i Vordingborg i kraft.

Vi skal have udskiftet de 2 nuværende skraldespande til 2 nye, der hver har 2 rum.

Skraldespandene vil blive løbende udskiftet i oktober måned.

Det er endnu ikke 100% fastlagt, hvilken ugedag vi i fremtiden vil få afhentet affald, men som det ser ud p.t. fortsætter vi med at få hentet rest-/madaffald på tirsdage (hver 2. uge) og papir, glas og metal bliver fremover på onsdage (hver 4. uge). På siden om RENOVATION vil I kunne finde mere info og se hvordan skraldet skal sorteres i de nye spande.

30. august 2018

MUNCK TROMLER LIDT I MORGEN

I morgen kommer asfalttromlen tilbage på Odins og Thorsvej, for en kort bemærkning. Efter de seneste dages regnvejr, er der konstateret 2 vandpytter på vejene, en på Odinsvej (billede) og en på Thorsvej.

Munck vil forsøge at tromle de 2 små "pukler", der forhindre vandet i at løbe, væk med deres store tromle.

Ligeledes vil der blive påført lidt mere asfalt på en af opkørslene på Baldersvej, da rampen har vist sig nogle cm for lav.

24. august 2018

SCT. CLEMENSVEJ LUKKES VED BROEN

I forbindelse med færdiggørelsen af den nye jernbanebro på Sct. Clemensvej, er det nødvendigt at lukke den gamle vej over broen i ca. 2 måneder. Der vil være spærret fra mandag den 3. september.

Omkørsel kan ske via Kastrupvej, for almindelige køretøjer.

23. august 2018

THORSVEJ OGSÅ FÆRDIGASFALTERET

MUNCK er nu også færdige på Thorsvej, så nu er asfalt-holdet færdige i VALHAL. På Thorsvej blev det til 98 tons ny asfalt og 5 vejbrøndsudskiftninger. Arbejdet startede kl. 7 og sluttede kl 14:30.

Det er et rigtigt pænt resultat der er leveret, det skyldes ikke mindst alle medlemmers samarbejdsvilje til at undgå kørsel på vejene imens arbejdet stod på.

I højre side, kan I se en TimeLap-Video af asfalteringen på Thorsvej.

22. august 2018

ODINSVEJ FÆRDIGASFALTERET

Holdet fra MUNCK er færdige på Odinsvej.

60 tons ny asfalt er udlagt og 6 vejbrønde udskiftet.

Arbejdet startede kl. 7 og sluttede kl 15:30. Midt på dagen stod maskinerne stille, på grund af at kranen på den ene lastbil mistede en slange og skulle forbi værkstedet.

I morgen gælder det Thorsvej, hvor arbejdet ligeledes starter kl. 07:00, her skal udlægges 98 tons asfalt og udskiftes 5 brønde.

22. august 2018

TAK!

Tak for hjælpen, med at holde bilerne uden for området, da der i dag blev asfalteret på Odinsvej.

Holdet fra MUNCK var rigtig glade for at kunne arbejde, uden private biler på kørebanen.

Asfalten er stadig varm (blød) resten af dagen, så minimér gerne kørsel og ikke mindst servo-styrings-spor.

21. august 2018

ASFALTUDLÆGGER ANKOMMET

MUNCK har nu parkeret deres store asfaltudlægger i VALHAL.

Asfalteringen starter i morgen på Odinsvej kl. 07:00.

Alle opfordres til at minimere kørsel mest muligt på vejen, imens arbejdet foregår, så vi undgår at forstyrre og ikke mindst at "svine" SF-sten og indkørsler.

Læs lidt mere info, i udsendte mail LÆS BESKED HER

20. august 2018

ASFALTARBEJDET STARTER I DAG

Her til formiddag er der opmærket på asfalten i VALHAL.

Der er opmærket de steder hvor der skal fræses, for at fjerne indkørsels-ramper og udlignes på selve vejen.

MUNCK-Asfalt regner med at der fræses i eftermiddag.

Det nye slidlag udlægges onsdag den 22. august i tidsrummet 07-16 på Odinsvej og torsdag den 23. august i samme tidsrum på Thorsvej.

Der udsendes mail med henstilling til at undgå kørsel på vejen, imens asfaltarbejdet pågår. Der udsendes ligeledes info SMS'er via vores SMS-SERVICE og der informeres på vores Facebook-side.

13. august 2018

ÅBEN ILD IGEN TILLADT

Her klokken 17:00 ophæves afbrændingsforbudet, der har været gældende det meste af sommeren.

Brandvæsnet opfordrer dog stadig til forsigtighed.

Læs mere på brandvæsnets hjemmeside.

19. juli 2018

STOPPET PÅ GRUND AF FERIETID

Her til morgen kunne en del grundejere på Odin-siden, godt fornemme, at der var noget galt med kloakken. Det viste sig tydeligt på Gammelsøvej, hvor kloakvandet piblede op af 3 dæksler. Værst var det med dækslet lige ud for Odinsvej, hvor kloakvandet stod helt oppe i vejniveau. Flere fra Neder Vindinge ringede til Vordingborg Forsyning og da vandet tydeligvis lugtede af kloak og i øvrigt rendte direkte over i regnvandsbrønden, rykkede vi Forsyningen flere gange.

Klokken 13:00 kom slamsugeren og fik skudt de 2 "fedtklumper", der var årsagen til forstoppelsen, i stykker. Dette gøres normalt 6 gange årligt, men ferietiden og den tørre sommer betyder langt mindre vand i kloaksystemet, så i denne tid stopper de lidt mere til end normalt. Der blev spulet og suget fra en brøndstation ved Fjerkrækolonien.

17. juli 2018

FORTSÆTTER MED STOFA

Antenneforeningen luftede, på deres generalforsamling, planer om, muligvis, at skifte signalleverandør til fællesantennens internet- og TV-signal.

STOFA og KNV-AL, er dog blevet enige om at fortsætte samarbejdet og formanden fra antenneforeningen skriver:

"Vi indgår en 3-årig aftale med Stofa, så der sker ingen ændring af leverandør af TV og Internet."

Dette er godt nyt til fællesantenne-kunderne i området, da et skift ville have betydet at mange skulle have nye modems, settop-boxe og mailadresser. Den 3-årige aftale træder i kraft til januar 2019.

12. juli 2018

HELT SORTE VEJE

Vordingborg Kommunes asfaltentreprenør er tilbage i vores område.

Engvej, Troldevej, Bøgevej og Koglevej er de sidste veje, der mangler et helt nyt lag sort asfalt.

Der vil derfor, resten af ugen være trængsel på især Granvej, med ventende asfaltbiler.

Efter sommerferien kommer Vordingborg Forsynings asfaltentreprenør og udlægger ny asfalt i fjernvarme-grave-renderne på bl.a. Vindrosen og Gammelsøvej, det er i samme omgang, at vi har købt nyt slidlag til vores veje.

11. juli 2018

NORMAL VAND-DRIFT

Vores lokale vandværk, Kastrup-Neder Vindinge Vandværk, melder fortsat ikke om problemer med vandforsyningen til deres kunder (os).

"Der bliver ikke brugt mere vand end normalt - så restriktioner er ikke nødvendige lige nu" lyder det fra Vandværkets formand her til eftermiddag.

5. juli 2018

AFBRÆNDINGSFORBUD

Der er nu også indført afbrændingsforbud i Vordingborg Kommune.

Du kan læse mere på brandvæsnets hjemmeside: MSBR.DK.

Grill i haven er dog stadig tilladt "Brug af grill, bålfade og bål på dertil indrettede bålpladser – alle op til 80 cm i diameter tillades på fast og ubrændbart underlag. Hav gerne vandslangen liggende parat, hvis uheldet skulle være ude." Skriver brandvæsnet i deres meddelelse.

21. juni 2018

MEGET VAND PÅ VEJEN, EFTER REGN

Kommunen har fået flere henvendelser fra beboerne på bl.a. Granvej om, at regnvandet ikke kan komme væk fra kørebanen, en fejl der er opstået efter den netop er blevet nyasfalteret.

Søndag blev der talt 14, både mindre og større, vandpytter på det nyasfalterede område. De samme vandpytter kunne konstateres i dag, efter formiddagens regnskyl.

Kommunens vejafdeling har taget kontakt til deres asfaltentreprenør for at få det udbedret. De største "pytter" ligger på stykket mellem Thorsvej og Gammelsøvej.

Foreningens vejudvalg vil naturligvis sikre sig, at der ikke sker noget lignende på vores veje, når de skal asfalteres efter sommerferien.

16. juni 2018

INDBRUDSBØLGE

Området, Kastrup og Neder Vindinge, er for tiden ramt af en indbrudsbølge. Det var svaret fra de betjente, der i dag var i området for at se på et indbrudsforsøg.

Vejene omkring os og i Kastrup, har i løbet af ugen haft flere ubudne gæster, både i aften- og dagtimerne.

Vi opfordrer alle til at være opmærksomme på naboens hus, samt personer der ikke passer ind i "normalbilledet", spørg dem evt. om de søger nogle eller om du kan hjælpe med noget - de kan nemlig ikke lide opmærksomhed.

9. juni 2018

NY ASFALT

MUNCK-Asfalt har meddelt os, at de kommer til Vordingborg og retter graverender op, i august måned. Vi kan forvente, at både Odinsvej og Thorsvej asfalteres i uge 33 eller 34. Vi vil få en dato, når arbejdet nærmer sig. Mange af vejene i vores område får i disse dage lagt ny asfalt, det er ikke direkte i forbindelse med fjernvarmegravning, men en del af kommunens funktionskontrakt med deres asfaltleverandør. Asfalten på f.eks. Granvej er iøvrigt af en anden type end den vil vil få udlagt, vores er en såkaldt asfaltbeton, som er meget finere (glattere) i overfladen.

Så snart vi ved noget præcist om opstart, meldes dette ud her og på mail.

6. juni 2018

PERSONDATA i VALHAL

Mange firmaer og hjemmesider sender i disse dage informationer om beskyttelse af dine personlige data. Det har vi også gjort til jeres mail i dag.

På siden GDPR kan I læse hvilke personoplysninger vi har registreret om husstanden og hvad disse data anvendes til.

Læs mere på hjemmesiden HER

5. juni 2018

SOMMERTØMNING

I denne uge starter kommunens sommertømning af dagrenovation i vores område.

Til og med august måned, får vi alle sammen tømt skraldespanden hver uge, det er fortsat om tirsdagen.

Hvis I ønsker SMS dagen før der afhentes skrald, papir og storskrald, så kan det tilmeldes gratis på DETTE LINK

24. Maj 2018

SÅ ER DER AFTALT ASFALT

Vi har i dag takket ja til asfalt-tilbudet fra MUNCK.

Der udlægges ca. 2,5 cm nyt slidlag på Odinsvej og Thorsvej.

Vi tilkøber en TAS modificering, der gør asfalten mere fleksibel og dermed modstandsdygtig over for nedefrakommende revner.

MUNCK og Vordingborg Forsyning skal mødes i juni måned og snakke opstart af asfaltering i Neder Vindinge, efter fjernvarme gravningen, vi regner med at kunne komme med en tidshorisont i næste måned.

Det endelige tilbud på godt 2.600 m2 slidlag incl. TAS og 8 stk nye regnbrønde lyder på 211.422 kr.

19. Maj 2018 (arkivbillede)

ALT I ORDEN

SEAS-NVE har været forbi den påkørte lygtepæl på Odinsvej og meddeler os at alt er ok. Masten er stadig vandtæt og har ikke taget skade af påkørslen.

Tilsynet af skaden er uden omkostninger, da dette er dækket af vores servicekontrakt.

11. Maj 2018 (arkivbillede)

ASFALTERING

Foreningens vejudvalg havde i starten af maj måned et møde med MUNCK Asfalt. Her fik vi gennemgået vores veje, for at sikre at der ikke var for store ødelæggelser på den gamle asfalt, ødelæggelser der evt skulle udbedres inden det nye slidlag udlægges.

Vi er blevet anbefalet at fylde de største revner op med ny revneforsejler inden MUNCK kommer, dette undersøger vi nærmere.

MUNCK Asfalt laver 2 tilbud til os, tilbud på 2 forskellige typer asfalt.

Der er endnu ikke planlagt 1 års-opstart, efter fjernvarme, så starttidspunktet kan endnu ikke oplyses.

2. Maj 2018

FÆLLESKØB

Igen i år gør vi en fælles indsats mod myrer i fortove og langs vejkanter. Vi kan, igen i år opnå en stor rabat ved fællesindkøb.

Der udsendes d.d. mail til alle medlemmer af VALHAL, hvor der tilbydes samme lave pris. Bestillingen laves på mandag, så der er frist på søndag, den 6. maj 2018. Giv besked, hvis mailen ikke er nået frem.

25. April 2018

MINDRE PÅKØRSEL AF LYGTEPÆL

På Odinsvej blev lygtepælen ud for nr. 8 påkørt i søndags.

Der er ikke sket større skade, dog er ledningsdækslet trykket og vi har bedt SEAS-NVE kikke på vandtætheden efter påkørslen.

Det var et medlem der kontaktede bestyrelsen med sine observationer, skadesvolderen er kontaktet og vil betale evt. omkostninger.

Fejl og mangler på vores lysanlæg kan altid indberettes HER

23. April 2018

BESKED FRA STOFA

På grund af servicearbejde kan der være afbrydelse af tv, bredbånd samt telefoni i VALHAL's område, den 23.04.2018 i tidsrummet kl.  00:00 - 06:00.

21. April 2018

MØDE OM VEJE OG FORTOV

Bestyrelsens vejudvalg skal mødes med MUNCK Asfalt og foreningens brolægger, onsdag den 2. maj 2018.

Her skal vi, med MUNCK, have indgået endelig aftale omkring det nye slidlag på Odinsvej og Thorsvej. Med brolæggeren skal aftales endeligt omkring omlægning af fortovene: Baldersvej, Nornevænget og Lokesvej. Når vi ved mere om opstart m.v. meldes dette ud på både hjemmeside, facebook og mail.

20. April 2018

TILMELD GERNE TIL BETALINGSSERVICE

I disse dage er girokortet til grundejerforeningens kontingent på vej ud til alle medlemmer. Der er stadig ca. 20% der modtager et "almindeligt" girokort, det er noget dyrere for foreningen at få udsendt disse, frem for til dem der er tilmeldt betalingsservice. I opfordres derfor alle til at tilmelde girokortet fra VALHAL til betalingsservice.

23. Marts 2018

BESLUTTET PÅ ÅRETS GENERALFORSAMLING

På generalforsamlingen, torsdag den 22. marts 2018, blev følgende besluttet:

- Kontingentet forbliver 2.000,- årligt.

- Generalforsamlingen godkender at bestyrelsen, i 2018, bruger 265.420,- fra hensættelser, veje og fortov.

- Bestyrelsens 5 års plan, for opretning af fortove i hele området, frem til 2022, godkendes.

5 års planen for opretning kan der læses mere om, på siden om VEJE | FORTOV

Referatet fra årets generalforsamling findes på siden GENERALFORSAMLING

22. Marts 2018

NUVÆRENDE BESTYRELSE FORTSÆTTER

På generalforsamlingen her til aften, var der genvalg til de 3 bestyrelsesmedlemmer der var på valg. Bestyrelsen fortsætter således uændret det næste år i VALHAL Grundejerforening.

Der var ligeledes genvalg til begge bestyrelses-suppleanter samt revisor og revisorsuppleant. Se bestyrelsen HER

21. Marts 2018

STOFA, YOUSEE ELLER ?

På generalforsamlingen i antenneforeningen i går, kom det frem at bestyrelsen forhandler med både Stofa og Yousee som kommende TV og internetudbyder. Den nuværende kontrakt med Stofa, der leverer TV og Internetsignalet til vores fællesantenne, udløber ved årsskiftet. Antenneforeningens bestyrelse har derfor undersøgt priserne hos de konkurrerende udbydere.

Der er dog flere fordele ved at beholde den nuværende leverandør, da et skift til f.eks. Yousee vil betyde at mange skal have nyt udstyr i.f.m. TV og internetsignalet. Stofa-kunder med tilhørende mailadresse vil også skulle skifte mail, hvis der skiftes leverandør. Signalerne på generalforsamlingen var dog at Stofa bestemt var med på priserne og at pilen p.t. peger deres vej.

Internet only. Antenneforeningen arbejder også på at kunne tilbyde en ren internetforbindelse, via antennekablet. Som det er i dag, så skal man også have en TV-pakke, for at kunne få internet. Mere og mere af brugernes TV-vaner er via nettet, så internet only, vil kunne blive et hit for især de unge.

Driftssikker forbindelse. I forbindelse med den nye jernbanebro på Sct. Clemensvej, får antenneforeningen lagt et fiberkabel gennem broen og vil vi således have et såkaldt "ring-anlæg", det betyder at signalet kan komme fra flere sider ud til os og at en evt. overgravning ikke nødvendigvis vil betyde sort skærm.

Antenneforeningen har p.t. 500 medlemmer og arbejder hele tiden på at få flere.

Der var genvalg til bestyrelsen.

4. Marts 2018

SMELTEVAND I NÆSTE UGE

Alle grundejere opfordres til at give en hånd (skovl) med i de kommende dage. Meteorologerne lover temperaturer over frysepunktet, så vi kan forvente en del smeltevand. Det er derfor vigtigt, at vi får gravet vejbrønde og rendesten fri for sne og is, så vandet kan komme væk.

4. Marts 2018

INDKALDELSE UDSENDT

Vi har her søndag middag, udsendt indkaldelsen til årets generalforsamling på mail til alle medlemmer. Sammen med indkaldelsen er vedhæftet: Regnskab 2017, Budget 2018 og Fortovs-opretningsplan 2018-2022.

Årets generalforsamling afholdes TORSDAG DEN 22. MARTS KL. 19:00 i Kastruphallens cafeteria.

Er mailen ikke kommet til din mailboks, kan dagsorden HENTES HER

4. Marts 2018

SNEBILLEDER

Har I nogle flotte/sjove/vilde snebilleder, som I vil dele med de andre medlemmer i VALHAL, så send dem ind til webmasteren, så kommer de med i MEDLEMMERNES SNEBILLEDER her på siden.

2. Marts 2018

DER ER BESTILT "SNE-OPRYDNING"

Vejudvalget har bestilt Karsten Reinhard til at "skaffe os plads".

3 dages snerydning af vejene, har efterladt store bunker ved og på fortovene, dem forsøger de at fjerne. Der er bestilt følgende:

ODINSVEJ: Her skal sneen trækkes ud fra de 2 stikveje 2-8 og 10-16

ODINSVEJ: Her skal sneen væk fra fortov og flyttes til græs

FREIASVEJ: Her skal sne væk fra fortov og flyttes til depot.

YDUNSVEJ: Sne til depot

NORNEVÆNGET: Sne væk fra fortov og til depot

BALDERSVEJ: Sne væk fra fortov og til depot

LOKESVEJ ER OK. Her skal ikke gøres noget

THORSVEJ: Enkelte steder skal sne væk fra fortov og flyttes til skovsiden.

Det kan ikke undgåes at der vil komme til at ligge lidt tilbage der skal flyttes manuelt af grundejeren, men vi håber at "oprydningen" vil være en stor hjælp for mange af jer.

ARBEJDET UDFØRES I EFTERMIDDAG. Undgå venligst at parkerer på vejene, da det vil besværligøre rydningen. Et oversigtskort over "sne-depoterne" kan findes på siden om SNERYDNING

1. Marts 2018

DER ER BESTILT EFTERMIDDAGSRYDNING

Vejudvalget har bestilt endnu en omgang snerydning. Efter planen kommer vores entreprenør kl. ca. 15:30 og tager alle vejene.

28. februar 2018

DER ER BESTILT MORGENRYDNING

Varsel om 10-15 cm nysne i aften og nat, har fået bestyrelsens vejudvalg til at bestille endnu en snerydning af vejene.

Snerydningen er bestilt til torsdag morgen.

Undgå bilparkering på vejene, da det vil besværliggøre snerydningen, der foregår med traktor og skrå-plov.

28. februar 2018

ALLE VEJE RYDDET

Så er alle veje ryddet så godt som det var/er muligt.

Sneen er samlet til bunker.

Alt sneen langs fortovet er forsøgt fjernet med i samme omgang. Enkelte steder er det nødvendigt, for den enkelte grundejer at rydde fortovet, da sneploven ikke kan komme helt i bund.

28. februar 2018

DER ER BESTILT MERE SNERYDNING

Nattens snerydning, kl. 03:00, blev dækket af nyt sne-lag.

Vi har derfor bestilt yderligere snerydning, både med plov og skovl.

Vejene bliver ryddet i løbet af dagen.

27. februar 2018

DER ER BESTILT SNERYDNING

Bestyrelsens vejudvalg har bestilt snerydning af alle veje onsdag morgen. Vi håber der kan være ryddet inden kl 07:00.

Vi henstiller til, at der IKKE parkeres biler på vejene, da det vil besværliggøre snerydningen.

Der ryddes med sneplov, så det kan ikke undgås, at der kommer til at ligge lidt sne ved enkelte indkørsler.

27. februar 2018

STANDBY TIL SNERYDNING

Bestyrelsens vejudvalg holder løbende øje med vejrudsigten.

Hvis der bestilles vejrydning, udsender vi SMS til alle der er tilmeldt foreningens SMS-service.

HUSK! Fortovet er grundejerens ansvar.

8. februar 2018

REGNSKABET FOR 2017 KLAR

Regnskabet for 2017 er blevet revideret og godkendt af foreningens revisor og ligger nu klar til gennemsyn på siden:

ØKONOMI .

Regnskabet skal endeligt godkendes af medlemmerne, på årets generalforsamling, der afholdes torsdag den 22. marts 2018 kl. 19:00.

15. januar 2018

TJEK-MAIL UDSENDT

Alle medlemmer af VALHAL Grundejerforening har i dag modtaget en mail, med de kontaktoplysninger vi har på jer. Det er nogle år siden vi sidst lavede et sådan tjek, hvor vi sikrer os at vores medlemsoplysninger er ajourført.

Er mailen ikke kommet frem? Så har vi ikke jeres nuværende mail og I bedes derfor udfylde DENNE SIDE og indsende jeres oplysninger.

15. januar 2018

GENERALFORSAMLING 2018

Datoen for dette års generalforsamling er besluttet i bestyrelsen.

Vi afholder den, TORSDAG DEN 22. MARTS KL. 19:00.

Generalforsamlingen vil finde sted i Kastruphallens Cafeteria.

Indkaldelsen med henvisning til bilag, vil blive udsendt pr. mail, senest 14 dage før.

10. januar 2018

FORBLIVER FORBUDT

For 10 måneder siden blev der sat gang i diverse kommunale forhandlinger, da det daværende Teknik og Miljøudvalg ønskede at tillade parkering på fortovene i Vordingborg Kommune.

Et ønske der fik flere til at lave indsigelser, heriblandt VALHAL Grundejerforening, da det også ville tillade parkering på vores fortove, med trykskader til følge.

På Plan og Teknik's første møde i går, efter kommunalvalget, blev der lyttet til indsigelserne og det er nu besluttet, at det fortsat vil være ulovligt at parkere på fortovene i Vordingborg Kommune. De steder i selve byerne, hvor vejene er meget smalle, vil der som noget nyt kunne tillades delvis parkering på fortovet med opsatte skilte.

Alle andre steder kan man fortsat risikere, at P-vagten udskriver dyre huskesedler.

7. januar 2018

PUNKTER TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING

Husk der er deadline for indsendelse af forslag, ændringer og andre punkter til grundejerforeningens generalforsamling, TORSDAG DEN 1. FEBRUAR 2018.

Har I noget, der ønskes på dagsordenen til generalforsamlingen i marts, så aflever det til nærmeste bestyrelsesmedlem eller indsend det på denne mailadresse: gf18@valhal-gf.dk NB! Din besked er først modtaget, når du får en kvittering for den. M.v.h. bestyrelsen

5. januar 2018

HJEMMESIDE TOP 5 I 2017

2017 var igen et år, med mange besøgende på Valhal's hjemmeside.

2.939 besøg på vores hjemmeside og 3.283 sidevisninger.

De 5 mest sete sider i 2017 var:

  1. Nyheder (forsiden)
  2. Generalforsamling
  3. Bestyrelsen
  4. Om Valhal
  5. Vejbelysning (temaside)

5. januar 2018

INGEN NYTÅRSKUR I ÅR

Det er ikke lykkedes at finde et lokale til afholdelse af nytårskuren 2018, så der bliver ingen nytårs-sammenkomst i år.

Men vi ses til generalforsamlingen i marts 2018.

ARKIV - Tidligere nyheds og serviceopslag...

2017 2016 2015 2014 2013